Uttråkad...

Ingenting händer just nu, vare sig i mitt liv eller på jobbfronten. I tillägg ska jag sitta här och glo ut på det gråa vädret till klockan 17 idag! Det är höst det känns i luften, det är liksom inte kvavt varmt och regningt längre utan bara kallt. Att jag har börjat använda min höstjacka innan juli ens är slut är ju helt stört. Tydligen så har det inte regnat så här mycket i juli på 50 år... Jag börjar tappa tron på värmeböljan som jag var säker på skulle komma i Augusti, känns väldigt avlägset! Förhoppningsvis får jag sommar i september iaf..

Klockan sex imorgon bitti ska jag vara pigg och helst på bra morgonhumör, för då minsann kommer finbesöket!  Nu ska jag ägna sista timman på jobbet åt just det ja ingenting!

Om 2 dagar

Intar mina kära vänner Frida och Cindy mitt vackra Oslo. Stal nyligen denna bild på de på facebook...Det är vackert! Och helgen kan nog sluta lite hur som helst??


Helgen i korthet

Carre och hennes Matte har varit här så vi har verkligen aktiverat oss. Fredagskvällen var det middagsbjudning hos Annafi, där det serverades lasagne, sen en tur till mig och efter det vidare till den brasilianska lilla baren ovanför youngstorvet.

På lördagen blev det en tur i Vigelandsparken där vi matade änderna och sen blev det drinkstund med Raspberry Mojitos på Aker Brygge. Söndagen var en helt fantastisk dag, bagels vid aker fästning, en kik på operahuset och lite tapas och ett glas vin på Dattera till hagen.

Helgen i korthet var helt perfekt!

Finally weekend

Kvällen igår blev väldigt trevlig! Vi började på Ryes med en Mojito och några öl. Sen gick jag och Tilde över till Cafe Sør, kändes nästan som förra sommaren.. Jag var trots väldigt trevligt sällskap hemma vid 23:30 tiden! Myckert tack vare att Tilde skulle köra bil nu på morgon hem till Ljusdal och sitt Norrland. Det var nog tur, öl var liksom extra gott igår...

Underbara fredag igen,
jag jobbar så snabbt jag kan då jag ska dra ifrån jobbet så tidigt som möjligt! Fredagsutgång och vegetarisk lasagne väntar runt hörnet, så nu back to work!


God morgon

Idag skulle vi dricka öl på en uteservering, synd bara att det är årets kallaste dag. Kan nog bli en öl ändå, fast inomhus. Tilde är ju här så det skall snackas resminnen, och då tycker jag att öl liksom följer med på köpet. Eller kanske en mojito?

Imorgon är det återigen fredag, tiden springer iväg. Om lite drygt en månad har jag ferie igen. Helgen skall ägnas åt Carre, en hel del minnen att återuppleva med henne också!


Jag kommer att sakna dej..Grattis Lina! Jag är stolt över dej..
Och jag är glad för din skull! Men ledsen för min egen skull, gillar att veta att du liksom är inom räckhåll..

Nu räcker det känner jag

Jag är sjukligt trött på alla polisrapporter, försäkringspapper och kortreklamtioner som jag har varit tvungen att fylla i sen allt blev stulet på Herr Nilsen i maj. Trodde jag var klar nu, väntar bara på besked från Mastercard gällande ifall JAG måste betala tillbaka de 15836 kronorna som idioterna stal av mig... Nej då får jag hem ett brev idag: Vi behöver svar på några flera frågor innan vi kan starta din utredning! For fuck sake! Jag skickade in papperna för 2,5 månader sig! Vaddå starta den nu? Jag är less, vill avskaffa allt som har med kort och pengar att göra!

Underbara fredag

Jag har svininfluensa garanterat. Jag snuvar och fryser och är väldigt trött. Garanterat säkra symptom! Fast iofs är det nog mer troligt att det är sömnbristen som gör sig påmind, fast då är det ju liksom inte lika synd om mej.

För övrigt så är det veckans bästa dag. Ingenting alls inplanerat i helgen, känns hur bra som helst! Powernap är dock skrivet när jag kommer hem idag. Nu är det dags för kafferast! I need it...

Lika som bär...

 

Dagens roligaste var ju när en kund kallade Issa för trollunge, i telefonen idag på jobbet. Varpå Issa utbrister: Hur kan du veta att jag ser ut som ett troll? Slående lika fasktiskt..

Torsdag

Säsongsavslutningen av True blood, sol ute och middag hos Millis. Trevlig torsdag!


Halva veckan avklarad

      

Jag och Tilde var kulturella i Mexico City, gick på Frida Kahlos museum trots lång kö. Det bästa med museum är att pilla på saker trots att man inte får. Jag vet sjukt barnsligt men jag kan liksom inte låta bli! På måndag kommer hon hit, det blir så gøy.

Igår kväll var jag hemma hos Lina, inte alls kul att hon ska fly Oslo om en vecka och den här gången har hon inte ens vettet att återvända. Jag hoppas inerligt att hon kommer in i Göteborg så att vi kan återförenas nästa år! Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting alls. Efter idag är det ju i princip helg!

Ge mig sommar...

En av mina kunder sa idag att nu är sommaren över, jag var väldigt nära tårarna i detta ögonblick kan jag lova.
Ge mig sommar Nå med en gång! Jag lovar att jag aldrig mer ska klaga på att det är för varmt eller att det inte går att sova. Jag lovar!


Skitdag

Bussen i morse körde vilse, min dator har hängt sig en miljard gånger, vad säger IT avdelning?? Hmmm jo starta om datorn, tack ska du ha, det kunde jag ju inte ha räknat ut själv. Sen är det något knas med min sjukskrivning, bara för att den är svensk. Jaha ja tack ska ni ha igen! Får väl vänta på mina pengar tills alla kommer tillbaka från ferien. Min optimism är long gone och jag är bara allmänt irriterad!


Vad vi har lärt oss i helgen...

 • Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.
 • En tjej kan vara gravid med två olika killar samtidigt.
 • Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag. 
 • Man nyser i en hastighet av 160km/tim.
 • En gris-orgasm vara i 30 minuter.
 • Koalor dricker aldrig. Aldrig. Och allt de äter, är eucalyptusblad, som gör dem höga. 
 • Sniglar kan sova i tre år.
 • Korta personer har i genomsnitt snabbare reflexer eftersom det inte tar lika lång tid för signalerna från hjärnan att nå ut till musklerna.
 • George Washington odlade marijuana på sin bakgård.
 • Dvärgar får nästan alltid normalstora barn. 
 • En full hiss luktar annorlunda för dvärgar.

Gårdagen....

   

 Dagens OutfitJag och Issa är världens snyggaste detta är ett faktum!


Titta vad jag hitta...Typ julen 2005 eller så! Blek var jag också, men jag gillar min hårfärg, kanske skulle överge det blonda trots allt...Min amerikanska Maria på besök samma jul, sjukligt imponerad var hon av Svenska Donkens dippsåser...

Btw så tog jag och Issa hem 10 backar med dricka från jobbet igår, det var kul enda tills vi skulle bära upp de för våra spiraltrappor till 3e våningen, hiss ja tack!

Dilemma

Jag skulle inte plugga till hösten, jag skulle resa och driva omkring i ett år till... Antagningsbeskedet kom idag, jag hoppades inerligt på att inte komma in. Då skulle jag ha sluppit att välja, jag hatar val, jag tycker inte alls om att ha dilemman. Jag är antagen. I Malmö, reservplats i Göteborg. Vill ju plugga, men inte nu. Tre år fast i samma stad, början till att bli vuxen och stabiliserad på riktigt.. Samtidigt att tacka nej nu, för att få beskedet ej antagen nästa år, skulle ju vara ett riktigt slag i magen... Nu får min pojkvän minsann pallra sig hem från Svea, känner att det här inte är ett beslut som jag kan ta själv, fast jag vet att det är mitt beslut att fatta. Jag är förvirrad...

Inte okej..

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Inte alls okej! Varför säger ingen till oss ibland?Fast jag skrattar nog mest...

What to do?

Utan kaffe? Hur gjorde jag innan kaffets tid? Gick jag bara runt och halvsov hela tiden? Andra koppen nu men jag är iaf vaken. Tacomiddag igår hos Marleny. Väldigt trevligt, insåg åter igen hur liten världen faktiskt är... Sen gick vi upp till qba, jag var väldigt vuxen, drack ett glas vin och gick hem. Detta trots att alla de andra var kvar. Känn på den!

Nu sitter jag alltså här med kaffe, en filt och försöker att få tag på mina kunder. Det går så där. Idag hade jag velat ligga hemma på soffan och glo på serier hela dagen. Men som sagt jag är ju optimist numera så jag försöker hitta mysstämningen här inne, det går också sådär.Jag väntar..

På fax, så att jag kan lära mig det eftersom jag har senvakt idag.. Problemet är bara att det inte kommer eller har kommit några på hela dagen. Då kan man ju lite lätt räkna ut att de allesammans kommer rulla in efter klockan fyra då jag är ensam och ansvarig för allt konstigt som folk faxar in...

Marleny bjuder på tacomiddag ikväll! Trevligt å kul att spana in hennes ny lya!

De små sakerna i livet..

Som:

* Att jag hade 1 timmes sovmorgon i morse..

* Jag snart ska ha lunch.

* Det är onsdag, alltså över halva veckan har gått, efter idag.

* Om 2 månader då har jag semester.

* Tilde kommer snart hit och hälsar på, känns som en evighet sedan vi landade på arlanda i mars...En förbannat jävla sann klyscha är att man ska uppskatta det lilla här i livet, jag har aldrig varit optimist men från och med idag är det mitt nya jag...


Thanks Josse!

För min fina blogg och ditt tålamod..
Du får en glass av bästa sort så fort vi ses igen!Nu ska jag och Issa kika True blood, kanske världens sämsta serie... Och en sak till vad är grejen med Twlight hysterin?? Vampyrer som vill ligga och flyger mellan träd, nej tack!

Det känns bra!

Då ær det betsamt! Jag får vara ledig hela september och samtidgt førlanger de också mitt kontrakt på jobbet. Ferie och ej arbetsløs nar jag kommer hem kanns bra... Detta betyder alltså att jag inte ar klar med Oslo efter detta heller. Ingen skrall dar! Men ny lagenhet blir det iaf!

Ska bli sjukt kul att se mera av Europa faktiskt, jag har en halvplan skissad i huvudet på vart jag vill åka men den kommer med størsta sakerhet att andras, och det ar ju helt OK! Amsterdam, Paris, Italien och Oktoberfesten i Munchien kanns ganska spikat dock. Men som sagt planer kan andras...

Nu ar det 8 minuter kvar tills jag antligen får logga mej av och ha helg! Fest, fotboll och sova står på schemat.. Nastan så jag vill att det ska regna så jag slipper få dåligt samvete om jag sover før lange, men bara nastan..

Bästa..

Gårdagens: Jordgubbar med lunch i kantinan!

Dagens: Jag får ferie i september!

Morgondagens: Drinkar på altanen!
JAG AR LYCKLIG...


RSS 2.0