Monday morning...

Helgen har varit väldigt trevlig! I fredags var tanken vårfest, men efter träning och middag kollapsade jag i soffan.. Det var rätt gött faktiskt. Lördagen så var det shopping och förfest på Parkveien. Sen skulle vi till Nichol and son men jag och Fiffi hamnade på Garage istället. Där vi trodde att Paulis höll hus, men det visade sig att så inte var fallet alls så efter en öl så gick vi och åt Falafel.. Vaknade 13:45 igår och sprang iväg på Pilates med Mikaela, träning på en söndag alltså! Sen fick jag besök av Anna-Sofie och Millan på kvällen.

Nu sitter jag på jobbet med halsont och fryser väldigt, inge kul alls... Imorgon blir det i alla fall tv-inspelening med Maria Mena och Melissa Horn med Josse som sällskap!

Long time no see....

Ska ta tag i detta nu. Får bli mitt 25 års löfte att börja blogga lite igen.. 25 år btw, när f*n hände det? Men åldern är ju bara en siffra, jo men visst... Så att min legitimation snart kan intyga att jag är så gammal, betyder ingenting, eller?

Friday och bollefrukost idag, sjuk stress på jobbet (det verkar väl inte så just nu men det ÄR sant). Fick Peppes pizza till lunch så gymet får nog en påhälsning av mig trots allt idag! Haha.. Helledig hela helgen! Wiii jag gillart, då hoppas jag bara på vackert väder! Ryktas om ett par olika fester i helgen, tror faktiskt Vinmonopolet också får en påhälsning idag...

Tror väl knappast att någon kikar in här längre men ändå. Jag är sämst på att blogga!


RSS 2.0