Längtar tillbaka..Jag vill boka ny resa...

Idag...

ar jag trøtt och sliten, se føregående inlagg. Men kul var det! Idag ar det också torsdag, planen var pingis och några øl i parken. Jag tror jag kommer skylla på blåsten och stanna inne och kika Lost istallet. Valdigt lycklig ar jag nu nar varat internet antligen fungerar hemma!
Nu ska jag ata lunch!


Ikväll...

Blir det Champions League-final med mina gamla homies! Jag tanker ta tillfallet i akt och dricka øl. Alla vet ju att øl och fotboll ar en utmarkt combo!
Hittade en dammsugare igår, Issa har døpt den till Sputnik och nu har denne tillsammans med oss stadat våran lagenhet. Så nu ar det antligen rent och ganska dammfritt!

Regn igen...

Planen idag var sol, minigolf och øl! Detta andrades ju snabbt nar regnet børjade øsa ned. Førsøkte hitta antalet regndagar/år i Oslo. Hittade inte detta men det lar ju vara många. Nån næmnde att Bergen har 280 regndagar/år.. Det ar ju i så fall helt sjukt! Nu ska jag sluta om 5 min, traska ned till Jula, bli dygnsur och køpa en dammsugare. Kul!

Soon...

27 min kvar till helg! Fast jag ska ju jobba imorgon i vilket fall så det spelar inte så stor roll. Utanfør vinduet øsregnar det och ikvall tanker jag inte vara produktiv alls. Ska bjuda Millis på middag och sen hoppas jag att hon vill vara lika oproduktiv som jag! 
Tog mig precis en tur till massagestolen det satt fint! Vill hem till sangen och powernappa, men bara en liten stund...

Why?

Kunde inte Jesus flyga till himlen på en fredag? Nej han valde en torsdag han, lika tacksam som jag var før det igår, så ar jag otacksam idag. Riktig måndagskansla idag. Fast det basta hade ju varit om Jesus hade tagit två dagar på sig att flyga, himlen ar ju andå ganska stor och då hade vi ju sluppit fenomenet med klamdag...


Det har har tagit mej hela dagen

Helt sjukt mycket har det varit!
Bananpizzan blev god! Iaf den delen jag åt utan banan..
Idag ar det onsdag och imorgon ar det till allas, speciellt min lycka rød dag! Så en utgång ikvall står på schemat, vart det ar oklart. Nu ska jag ha kaffe och røkpaus ar ju hela 45 min kvar tills jag slutar..

Bananpizza?

Issa har ønskat sig bananpizza på fødelsedagen. Detta kanns inte helt ok men, speciellt inte nar Martin nu har LOVAT på fyllan att vi ska laga det åt henne. Sen fyller man ju bara 21 en gång också, hon får ju dricka lagligt i USA nu och så firar vi detta med banan!
På min bursdag nasta fredag blir det køttbullar garanterat. Bananer kommer att va bojkottade!Sen ar ju hon ganska liten också..

Gratulerar med dagen Issa!


Hade man varit liten nu så hade du bjudit på glass. Så det är bara att langa upp den i mängder! För övrigt hoppas jag du får en fin dag här i samma byggnad som mej!


Jag vill vara 10 år...

Jag vill vara tio år gammal, inte 23 snart 24. Jag vill gå i skolan, inte ha ett seriøst kontorsjobb dar jag spendrar 8 timmar per dag. Jag vill ata mammas hemmalagade mat, inte falafel. Jag vill bråka 2 mot 1, inte med min pojkvan. Jag vill ha veckopeng inte kreditkort. Før att saga det LITE LATT  det går inte så bra just nu...

In here it`s always friday...

Alltid ar ju en grov øverdrift men idag ar det fredag! Fredag betyder vinlotteri och kanske alltså ett bidrag till helgens fest. Min tredje 17e maj skall firas...

Jag och Elli på 17e maj 2007..  Hur hamnade jag har?

Høst i maj...

Ja det ar vad det kanns som.. Morkt, regningt och fult! Jag vill ha sommar nyss...
Andra saker jag vill ha ar: 

En lång sovmorgon
En bil så jag kan sova længre på morgonen     
Kaffe
Buffetfrukost
Helg

Jag ar trøtt....
                                                             

This time..

Tredje gången gilt! Min tredje blogg och nu skall jag lyckas med att inte glømma bort varken løsenord eller anvændarnamn. Genom att jag sitter vid en dator på jobbet større delen av dagen, så kan det ju va greit att ha nåt att førdriva tiden med emellan åt!

Bienvenidos amigos!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0