5 jobbdagar kvar

Vill snabbspola denna vecka! Vill att klockan skall vara 21.49 på fredag, då anländer mitt tåg på Västerås central. Då och där börjar min ledighet, fortfarande oklart hur länge den varar men minst en månad är ju defenitivt!


Rosa

Imorgon ska jag på födelsedagsfest, temat är rosa! Jag gillar`t skarpt...

Sliten..

Idag är jag sliten. Väldigt sliten och vill helst av allt hemma och powernappa efter jobbet! Detta kommer dock inte att hända! Ska först träffa Maria för en fika (massa kaffe med andra ord) sen blir det trikken upp till Bislett där jag tänkte kika på Saras smycken, inhandla ETT par örhängen och hämta upp mitt armband. Skall bli trevligt i vart fall!

Det är en riktig pissdag på jobbet... Blä och usch vad seeegt det går!

Nu är tiden knapp..

Om två veckor är jag redan borta och säkert på väg mot Paris eller något sådant. Inann dess ska jag dock hinna med 1 miljon grejer:

  • Jag ska flyttstäda.
  • Dela upp massa saker i lägenheten. Detta kommer bli århundrades projekt, att komma överens är kanske inte det vi är bäst på på Søndregata 8.
  • Sprida ut lite möbler och mina kläder på olika ställen i Oslo, utan hjälp av bil.
  • Hinna säga både hej och hej då till mina vänner.
  • Flytta mina saker till Marleny där jag ska bo sista veckan.
  • Packa för hemgång och sitta på ett tåg i sex timmar, kommer om en månads tid att älska tåg.
  • Väl hemma har jag 24 timmar på mig att umgås, hinna med alla inköp och ta mig ner till Skåne eller Köpenhamn.
  • Jag skall dessutom packa min väska till resan, fällde nästan en tår igår när jag insåg att jag verkligen inte kommer att kunna ta med mej alla mina bästa kläder.

Nämde jag att jag måste jobba också va?? Ïdag ska jag i alla fall träffa Sara, hundra år sedan så det blir trevligt! Sedan ska jag ta mej över till Marleny för onsdagsmys eller eventuellt kannor med öl på Cafè Sør. Nu ska jag eventuellt försöka jobba lite smått..Lördag eftermiddag..

Mina vänner lyser med sin frånvaro och mobilen med sin tystnad.. Vad gör alla mina vänner idag? De jobbar på kanske
den sista soliga lördagen detta år. Aldrig har alla jobbat samtidigt! Dagen har varit tråkig men ikväll har jag istället hundra planer. Vet inte vart jag hade tänkt börja och inte heller vart det hela kommer att sluta. Diskuterar julresor med familjen, de är minst lika obeslutsamma som jag och det kan nog sluta på andra sidan jorden eller någonstans i närheten. Time will tell som sagt!


Patrik sjöstjärna är död...

Jag har jobbat dubbelt i två veckor nu så tid har det inte varit gott om!
I helgen har Delicatessen, restaruangen längts ner i våran trappuppgång firat 10 år i. Vi var inbjudna och Patrik sjöstjärna på våran dörr, gick en säker död till mötes. Jag gillart inte! Jag sörjde och blev askalas som plåster på såren... Huvudvärken var ett faktum igår! Och en liten bit av ångest då jag insåg att det snart är dags att söka nytt jobb... Idag är jag desto piggare och gladare trots att det faktiskt är måndag igen!


Ingenting..

Absolut ingenting sker! Ge mig smester nu!


Fredag. lördag. söndag...
Morgon!

Borde uppdatera helgen och lägga upp fina bilder, såna har vi i överflöd, precis som alla andra duktiga och allt för snabba människor har gjort.. Sanningen är den att jag sliter för fullt med att hålla ögonen öppna och att jag inte hinner med tempot i bloggvärlden.  Så bilder från denna faboulösa helg kommer snart!

Kom tillbaka..

Please pretty please.. Kom tillbaka jag gillar att ha er här!

RSS 2.0