Back on track...

Eller on track vet jag inte, men på jobbet och i Oslo iaf. Sjukt mycket att gøra, jag dagdrømmer mig under tiden bort till tiden då man hade sommarlov! Då man åt glass och badade varje dag, INGA BEKYMMER!

Separationsångest...

Nu sitter jag i 30 graders värme på en buss tillbaka hem, till Oslo. Eller vad är hem egentligen?

Har saknat Oslo, men det känns som vanligt när man åker hemifrån konstigt... Kommer liksom aldrig riktigt över den känslan, En konstig tomhet av något slag! Har trots mycket halsont, hunnit med att träffa min familj och mina underbara vänner! De är de absolut bästa. Jag har underbara vänner i Oslo också, men de vänner som är hemma är de som man har delat så mycket med under de första 19 åren av livet. De vet liksom utan att jag behöver säga så mycket, de känner mig nog bättre än jag känner mig själv!

Nu dör jag av värmeslag.... På riktigt!

Halsmandelsoperation..

Nu är den alltså gjord, men långt ifrån över tydligtvis. Första två dagarna gick fint. Sov mest och hög på morfin, men när detta släppte, AJ säger jag bara. Sen i onsdags kl 16 har jag bara ätit glass, ska tydligen vara glad att jag kan äta överhuvud taget. Men jag vill ha mat, varm och god riktig mat!  Det kommer ju inte att hända, får istället välja på en piggelin eller en vaniljstång, TUSEN TAKK! Alla som har tagit bort halsmandlarna säger ju att det ska göra så här ont, men att det är värt det efter. Bitter javisst, men just nu gör det bara för jävla ont!

Off to Svea..

Idag ar det kallt, kanns som typ en aprildag.. Juni ska ju annars vara lika med klanning, flip flops och barbent men ikke! Idag bar det av hemåt, ska hoppa på tåget strax innan fyra så ska gå senast två från jobbet. Officiellt ar också att jag och Issa flyttar ut efter augusti månad, så hitta nytt boende står på min att gøra lista. Hittade varldens søtaste hus, røtt med vita knutar, takbjalkar, kamin, tradgård och BADKAR! Me want! Natsan så jag skulle kunna skippa Sydafrika och indien før det har huset... Men inte riktigt! Lunch på ingång nu!


Det va mycket nu...

Jag har fyllt 24, vilket ar skrammande nara 25 vilket ar fel sida av 20 talet och halvvags till 50! Ålderskris ar ett faktum! Sen har jag varit sjuk, lyckan ar stor att halsmandlarna ska bort nu på torsdag. Det kommer att gøra dødsont, jag vet! Men i gengjald så slipper jag halsinfektioner, halsfluss och ont efter. Detox på køpet också. Ska leva två veckor utan kaffe, cigg, cola eller fast føda. Det ar INGA roliga två veckor som vantar direkt!


RSS 2.0